Contactanos

Mestres de ballet no qualificats poden danyar als teus fills

LA ROYAL ACADEMY OF DANSE (RAD) RECENTMENT VA DECLARAR QUE MESTRES SENSE EXPERIÈNCIA I SENSE CONEIXEMENTS D’ENSENYAMENT PER A la DANSA PODEN ESTAR mal als TEUS FILLS.


Motivar als xiquets a estirar-se més del que poden, pujar-les a les puntes abans que aconseguisquen la maduresa necessària i impulsar-los a fer moviments que no són adequats per a la seua edat estan creant generacions d’alumnes amb lesions físiques que encara que no són visibles en la seua curta edat, tindran repercussions per a tota la vida.

Més que per dolenta fé, és la falta de coneixement en anatomia i fisiologia en els mestres, va declarar Luke Rittner, president executiu de la RAD. Molts pares de família no són conscients de les lesions que forçar un “turn out” en una xiqueta de 6 a 9 anys pot implicar, i els programes de ballet per a xiquets menors de 2 anys han de prendre’s amb molta precaució.

Els xiquets d’aquestes edats són extremadament flexibles però un mestre qualificat ha de saber -particularment a aquesta edat- que no se’ls ha de pressionar a portar al límit les seues capacitats ja que això pot generar un mal desenvolupament a nivell ossi i articular .

Kim Frost, mestra certificada a Anglaterra sosté que el treball de puntes no és per a tots. Un bon mestre de ballet ha de conéixer d’anatomia de la dansa abans d’iniciar a una xiqueta en puntes, a més d’haver treballat correctament la seua tècnica i força de manera prèvia.

Compartir
Abrir chat
1
Solucionamos tus dudas por WhatsApp
Hola! Resolvemos tus dudas por WhatsApp