Contactanos

Associació Cultural Dansa Ópera

L’any 1988 es constitueix L’Associació Cultural Dansa Òpera, una institució sense ànim de lucre els objectius bàsics del qual són:

      –  Promocionar, fomentar i estendre l’afició i el coneixement de l’art de la dansa i altres manifestacions artístic-musicals afins, per a realçar les qualitats culturals i socials pròpies d’aquestes arts.

      – Donar suport a la difusió i el coneixement de la riquesa patrimonial acumulada per l’art de dansar, abastant les arrels profundes del nostre folklore, la dansa clàssica i les múltiples expressions de dansa dels nostres dies.

       – Afavorir el reconeixement social que mereixen els artífexs de la dansa, mitjançant el suport dels seus legítims drets creatius i professionals, juntament amb l’ús de normes ètiques i deontològiques que suposen un compromís de reciprocitat amb el públic receptor de les seues obres.

       – Col·laborar amb les autoritats i centres d’ensenyament, en la divulgació de l’art de dansar. Així mateix, fomentar la utilització de la dansa com a recurs d’integració social.

Compartir
Abrir chat
1
Solucionamos tus dudas por WhatsApp
Hola! Resolvemos tus dudas por WhatsApp