Contactanos

Medidas covid-19 para inicio de curso

El Centre  E. de Dansa Òpera , està organitzant l’inici de curs seguint les instruccions i el pla de contingència de la Generalitad Valenciana. 

Mesures prevenció del Centre 2020-21

El compliment de les següents normes és obligatori per a tot el personal i usuaris de les instal·lacions del Centre E. Dansa Òpera, amb la finalitat de garantir la seguretat de tots en el desenvolupament de la nostra activitat i permanència en el centre.

 PREPARA’T A CASA. Arriba a les teues classes ja llest/a per a començar. Si no és possible es podrà accedir amb un aforament de 6 persones en vestuari xicotet i de 8 en el gran.

ENTRA TU NOMÉS/A. Els acompanyants d’alumnes només podran accedir al centre en cas de necessitat o per sol·licitud del centre. Per als alumnes d’infantil ,2, 3 ,4 i 5 anys, en la mesura que siga possible hauran de vindre canviats i amb les sabatilles en una bossa. Personal del Centre els acompanyarà en l’entrada i eixida, devent els acompanyants esperar-los fora de les instal·lacions.

SIGUES PUNTUAL. Arriba a l’hora justa per a facilitar la desinfecció entre classes i evitar esperes dins de la instal·lació.

USA LA MÀSCARA. Obligatòriament en la recepció, corredors i escales. Opcionalment dins de l’aula durant la realització de la classe (distància interpersonal d’1.5 m).

DESINFECTA EL CALÇAT. En accedir al centre desinfecta el teu calçat en la catifa de desinfecció. En cas que hages de canviar-ho per a realitzar la classe, ho guardaràs en la teua bossa deixant-la en els penjadors habilitats del vestuari respectant l’aforament del mateix indicat.

DESINFECTA LES MANS ABANS I DESPRÉS DE CLASSE. Fes ús dels gels  hidroalcohólicos que están a la teua disposició a les sales i en la recepció sempre en entrar i en eixir de cada classe i del centre.

PORTA EL TEU BOTELLA I NO COMPARTISQUES CAP OBJECTE. Beu només de la teua aigua i no intercanvies ni compartisques altres objectes/materials amb els altres.

RESPECTA LA SENYALITZACIÓ QUE HI HA PER TOT EL CENTRE. Respecta en tot moment els circuits de trànsit senyalitzats, la manera d’entrar i eixir a les aules, les distàncies de seguretat i totes les instruccions preventives que t’indiquem. Recorda que és per la teua seguretat i la de tots els altres.

VESTUARIS. En tindre gran capacitat els vestuaris tindran un aforament limitat per als casos excepcionals. 

USA EL ASEO QUAN SIGA NECESSARI. Usa-ho únicament quan tingues necessitat.

NO ACUDISQUES Al CENTRE I AVISA’NS. Si presentes algun símptoma o sospita que pugues estar contagiat per Covid-19, informa’ns.

Protocol covid-19 gva Pinchar aquí
Compartir
Abrir chat
1
Solucionamos tus dudas por WhatsApp
Hola! Resolvemos tus dudas por WhatsApp